Canan Hoşgör kimdir? Kaç yaşında, nereli? Canan Hoşgör hayatı ve biyografisi!

Gündemde bulunan adlardan biri olan Canan Hoşgör ile ilgili detaylar merak ediliyor. Vatandaşlar adıyla sık sık karşılaşmış olduğu isim olan Canan Hoşgör’ün yaşamını araştırıyor. Peki, Canan Hoşgör kimdir? Kaç yaşında, nereli? Canan Hoşgör yaşamı ve biyografisi! Detaylar haberimizde.

CANAN HOŞGÖR KİMDİR?

Canan Hoşgör (d. 8 Mart 1971, Balıkesir), Türk oyuncu. Yıldız Teknik Üniversitesi Restorasyon kısmı mezunudur. Eski eşi Hamdi Alkan’dan Elif Zeynep (d. 1998) ve Ayşe (d. 2007) adlarında iki kızı vardır.

Filmografisi

1994 Mutlugiller

2002 Reyting Hamdi Canan

2003 Bir İstanbul Masalı Ayşegül

Asmalı Konak Gül Uysal

2004 En İyi Arkadaşım Gülperi

2005 Afacanlar Kampı

Yumurcaklar Kampı

2006 Kaybolan Yıllar Nedret

2007-2009 Arka Sıradakiler Elif

2008 Komedi Türk

Filmler

1991 Umut Hep Vardı

1993 Tersine Dünya

2001 Şellale Cemile

2003 Asmalı Konak – Hayat Gül Uysal

2004 Bize Nasıl Kıydınız

2009 Dersimiz Atatürk

Canan Hoşgör Gündem Yaşam Haberler

Bir yanıt yazın

pendik escort
pendik escort
istanbul escort
istanbul escort
antalya escort