Ezgi Mola kaç yaşında aslen nereli? Ezgi Mola kiminle evli filmleri neler?

Ezgi Mola kimdir? Ezgi Mola kaç yaşında? Ezgi Mola nereli? Ezgi Mola niçin gündemde? Ezgi Mola kiminle evli?  Ezgi Mola asla evliliğe ilk adımını attı mi? Ezgi Mola kiminle evlendi? Ezgi Mola aslen nereli? Ezgi Mola ne mezunu? Ezgi Mola ile ilgili merak edilenleri haberimizde derledik…

Ezgi Mola kimdir?

29 Mart 1983’te İstanbul’da doğdu. Ezgi Mola, 2000 senesinde Akademi İstanbul’da eğitimine başladı. Henüz 18 yaşlarındayken televizyonda ilk tecrübesini Kartal Tibet’in yapımcılığını üstlendiği Karate Can dizisinde yaşadı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ni kazanmıştır ve 4 sene eğitim gördü. Bu arada Aydoğan Temel’de 2 sene tiyatro eğitimi aldı. Yine Çürük Elma’nın ilk sahne tecrübesi Aydoğan Temel yönetimindeki bir tiyatro topluluğunda oldu. Ezgi Mola 2023 senesinde 40 yaşındadır.

2005 yılının Kasım ayında BKM Atölye’ye katıldı. 2005 sonbaharında naif bir kuaförü canlandırdığı Hırsız Polis dizisinde uyandırdığı büyük alaka vasıtası ile kamuoyu tarafınca tanındı.

2006 senesinde “Hayatımın Kadını” filmindeki rolüyle başarıyı yakaladı. Bu filmimizde şahsi hedef olarak görülen Türkan Şoray ile hem ortak bir fırsat elde etti hem de kendisini değişik kılacak bir rolde oynama şansını yakaladı. Bu rolüyle 2007 senesinde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Sadri Alışık Ödülü’nü kazandı.

Ayça Ayşin Turan kimdir kaç yaşlarında nereli? Ayça Ayşin Turan'ın yeni dizisi Kader Bağları yakında başlıyor!

Ayça Ayşin Turan kimdir kaç yaşlarında nereli? Ayça Ayşin Turan’ın yeni dizisi Kader Bağları yakında başlıyor!

2008 senesinde Türkiye’de bir ilk olan ve yönetmenliğini Uğur Yücel’in yapmış olduğu doğaçlama sit-com Kolay Gelsin’e katıldı fakat proje uzun ömürlü olmadı.

Filmografisi
Televizyon dizileri
Yıl    Yapım    Rol    Notlar
2000    Karate Can        
2002    Unutma Beni    Seda    
2003    Sultan Makamı    
2004    Sevinçli Haller        
Görünmez Adam        
2005-2006    Hırsız Polis    Gülay    
2007    Senden Başka    Hayriye    
2008    Kolay Gelsin    Kezo    
Sınıf    Esra    
2008-2010    Canım Ailem    Feride Yalçın    
2010    Güneydoğudan Öyküler Önce Vatan    Ayşe    
2011    Bir Ömür Yetmez    Hazal Sertel    
2012    Yalan Dünya    Şenay    Konuk oyuncu – 17. bölüm
Kötü Yol    Leman Aksular    
2020    Jet Sosyete    İpek    Konuk oyuncu – 51. bölüm[10]
2020-2022    Masumlar Apartmanı    Safiye Derenoğlu    Başrol oyuncusu
Televizyon filmi
Yıl    Yapım    Rol    Notlar
2004    Hızlı Adımlar    Selen    Başrol oyuncusu
Televizyon programı
Yıl    Yapım    Rol    Notlar
2013-2015    Arkadaşım Hoşgeldin    Ezgi    
İnternet dizileri
Yıl    Yapım    Rol    Notlar
2022    Erşan Kuneri    Alev Alev    Başrol oyuncusu
Yakında    Dünyayı Değiştiren Ayten    Ayten
İnternet filmi
Yıl    Yapım    Rol    Notlar
2019    Organize İşler Sazan Sarmalı    Lerzan Berrak    Başrol oyuncusu
Sinema filmleri
Yıl    Yapım    Rol
2005    Organize İşler    Lerzan Berrak
2006    Hayatımın Kadınısın    Ahu
Hokkabaz    Hemşire
2010    Ejder Kapanı    Ensar’ın Kız Kardeşi
Veda    Latife Hanım
2011    Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi    Jülide
Dedemin İnsanları    Fatma
2012    Pazarları Hiç Sevmem    Ayşe
2013    Celal ile Ceren    Ceren
Sen Aydınlatırsın Geceyi    Didem
Soğuk    Boncuk
Patron Mutlu Son İstiyor    Eylül Neimoğlu
2015    Kocan Kadar Konuş    Efsun Özçim
2016    Kocan Kadar Konuş: Diriliş
2017    Maide’nin Altın Günü    Maide/Melike
2018    Lady Winsley’i Kim Öldürdü?    Azra
Kelebekler    Sevtap
Aydede    Rabia
Kral Şakir: Oyun Zamanı    Cibilik
2021    Seni Buldum Ya!    Seçkin
Tiyatro oyunları
Tiyatro
Yıl    Oyun    Rol    Yer
1998-1999    Çürük Elma        
2003    Adalet Pantolonun Kemeridir        Müjdat Gezen Sanat Merkezi
Yalancı    
2004    Karmakarışık    
Salak Oğlum    
2005    Artiz Mektebi        
Sizinkiler        Beşiktaş Kültür Merkezi
2007    Hisseli Harikalar Kumpanyası    
2008-2009    Vur/Yağmala/Yeniden    Kayıp Cennet    DOT
2016    10 11 12        Craft Tiyatro
2019-    Alice Müzikali    Kraliçe    Zorlu PSM
Reklamlar
(?) – Eti Form
2013 – Defacto
2013 – Patos
2015 – Boyner
2015 – İpana
2015 – Oriflame
2019 – Eti Browni
2019 – Avon
2020 – Ford
2021 – Selsil
2021 – Hepsiburada
2021-günümüz – ING Bank
Ödülleri ve adaylıkları
Yıl    Ödül    Kategori    Proje    Sonuç
2006    39. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri    En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu    Hayatımın Kadınısın    Adaylık
2007    12. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri    En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu    Hayatımın Kadınısın    Kazandı
2010    İsmail Cem Televizyon Ödülleri    En İyi Komedi Dizisi Yardımcı Kadın Oyuncu    Canım Ailem    Kazandı
5. Kemal Sunal Kültür ve Sanat Ödülü    En İyi Kadın Sinema Oyuncusu    Veda    Kazandı
2012    15. Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali    Genç Cadı Ödülü    Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi    Kazandı
2013    18. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri    Komedi ya da Müzikal Dalında Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu    Celal ile Ceren    Adaylık
2014    19. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri    Komedi ya da Müzikal Dalında Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu    Patron Mutlu Son İstiyor    Adaylık
2016    23. İTÜ EMÖS Başarı Ödülleri    En Başarılı Kadın Film Oyuncusu    Kocan Kadar Konuş    Kazandı
21. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri    Komedi Dalında Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu    Adaylık
2. Türkiye Gençlik Ödülleri    En İyi Kadın Sinema Filmi Oyuncusu    Kocan Kadar Konuş: Diriliş    Kazandı
2017    3. Türkiye Gençlik Ödülleri    Maide’nin Altın Günü    Adaylık
2018    4. Türkiye Gençlik Ödülleri    Adaylık
5. Türkiye Altın Palmiye Ödülleri    Yılın Kadın Sinema Oyuncusu    Adaylık
8. Malatya Uluslararası Film Festivali    En İyi Kadın Oyuncu    Aydede    Kazandı
2019    51. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri    Adaylık
6. Türkiye Altın Palmiye Ödülleri    Yılın Kadın Sinema Oyuncusu    Adaylık
24. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri    Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu    Adaylık
Inflow Awards    En İyi Celebrity Influencer        Kazandı
2020    6. Türkiye Gençlik Ödülleri    En İyi Kadın Sinema Filmi Oyuncusu    Organize İşler Sazan Sarmalı    Adaylık
7. Türkiye Altın Palmiye Ödülleri    Yılın Komedi Oyuncusu    Adaylık
3. Uluslararası İzmir Film Festivali    En İyi Kadın Oyuncu    Adaylık
2021    Yeditepe Üniversitesi 9. Dilek Ödülleri    En İyi Kadın Oyuncu    Masumlar Apartmanı    Kazandı
15. GSÜ En Ödülleri    En İyi Kadın Dizi / Film Oyuncusu    Adaylık
En İyi Kadın Tiyatro Sanatçısı    Alice Müzikali    Kazandı
3. Medipol İnsan Kaynakları Ödülleri    Yılın En İyi Oyuncusu    Masumlar Apartmanı    Kazandı
25. Altın Objektif Ödülleri    Yılın En İyi Kadın Dizi Oyuncusu    Kazandı
9. Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödülleri    En İyi TV Kadın Oyuncu    Kazandı
5. Premios PRODU    Yabancı Dilde En İyi Kadın Oyuncu    Adaylık
47. Altın Kelebek Ödülleri    En İyi Kadın Oyuncu    Kazandı
2022    4. Uluslararası İzmir Film Festivali    TV Dizisi En İyi Kadın Oyuncu    Adaylık
48. Altın Kelebek Ödülleri    En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu    Erşan Kuneri    Kazandı

Bir yanıt yazın

pendik escort
pendik escort
istanbul escort
antalya masaj salonu
bodrum escort
antalya escort