Kalkan balığı tarifi! MasterChef Kalkan balığı nasıl yapılır?

Deniz ürünleri lezzetleri sevenlerin kesinlikle denemesi ihtiyaç duyulan bir tanım Kalkan balığı ağızda dağılan kıvamı ile hususi bir lezzet opsiyonu olarak öne çıkıyor. Peki, Kalkan balığı iyi mi yapılır? Kalkan balığı nedir? Kalkan balığı iyi mi yapılır, Kalkan balığı yapılırken nelere dikkat edilir? MasterChef’te Kalkan balığı yapıldı, evde klasik Kalkan balığı yapıldı! İşte en hoş Kalkan balığı!

KALKAN BALIĞI TARİFİ!

• 1 kg. kalkan balığı

• 3 yiyecek kaşığı mısır unu

• 2 yiyecek kaşığı beyaz un

• 1 çay kaşığı tuz

• Kızartmak için 1 su bardağı sıvı yağ

YAPILIŞI

1 Temizlenen ve dilimlenen kalkan balıklarını güzelce sudan geçirin ve süzgeçte suyunun süzün

2 Mısır unu, tuz ve beyaz unu bir tabakta karıştırın. Suyunu akıttığınız balık dilimlerini unlu karışıma her yanına gelecek şekilde karıştırın.

3 Bir tavayı kızdırın. Yağ ekleyip yağ kızdıktan sonrasında balık dilimlerinin her tarafını kızartın.

MasterChef Eğitim Yaşam Haberler

Bir yanıt yazın

pendik escort
pendik escort
istanbul escort
istanbul escort
antalya escort