Minekop tarifi! MasterChef Minekop nasıl yapılır?

MasterChef Türkiye’nin yeni bölümünde yarışmacılar, deniz ürünleri lezzetlerini sevenlerin favorisi olan Minekop’u hazırladılar. Minekop, ağızda dağılan kıvamı ile hususi bir lezzet opsiyonu olarak öne çıkıyor. Tarif, 6 tane minekop, 2-3 kaşık zeytinyağı, 4 orta boy patates, 2 kuru soğan ve 1 yiyecek kaşığı çeşnili tuzot içeriyor. Minekoplar zeytinyağı ve tuzla ovulup dinlendiriliyor, patatesler halka halka doğranıp yarıya bölünüyor ve zeytinyağı ve tuzotla ovuluyor.

Deniz ürünleri lezzetleri sevenlerin kesinlikle denemesi ihtiyaç duyulan bir tanım Minekop ağızda dağılan kıvamı ile hususi bir lezzet opsiyonu olarak öne çıkıyor. Peki, Minekop iyi mi yapılır? Minekop nedir? Minekop iyi mi yapılır, Minekop yapılırken nelere dikkat edilir? MasterChef’te Minekop yapıldı, evde klasik Minekop yapıldı! İşte en hoş Minekop!

MİNEKOP TARİFİ!

6 tane minekop

2-3 kaşık zeytinyağı

4 orta boy patates

2 kuru soğan

1 yiyecek kaşığı çeşnili tuzot

YAPILIŞI

Öncelikle minekopları sudan geçirin ve süzün. Sonra balıkları zeytinyağı ve tuzla iyice ovarak dinlendirmeye alın.

Patatesleri soyun ve halka halka doğrayın. Daha sonrasında doğradığınız patatesleri yarıya bölün.

Derin bir kaba aldığınız patatesleri zeytinyağı ve tuzotla ovun. Soğanları soyun ve dörde bölün.

Yağlı fırın tepsisine sırayla ilkin patatesleri, minekoplarınızı, kenarlara da soğanları koyun. Tepsiyi fırına koyabilirsiniz. Balıkları 30-40 dakika pişirin.

Osman Demir

MasterChef Gündem Eğitim Yaşam Haberler

Bir yanıt yazın

pendik escort
istanbul escort
istanbul escort
antalya masaj salonu
bodrum escort
escort istanbul