Nihat Altınkaya kimdir kaç yaşında? Survivor adayı Nihat Altınkaya evli mi? Nihat Altınkaya’nın oynadığı diziler

Başkan Yıldızkaya’dan Polatlılı Vatandaşlara Sakarya Zaferi Çağrısı

Başkan Yıldızkaya’dan Polatlılı Vatandaşlara Sakarya Zaferi Çağrısı

Nihat Altınkaya kimdir kaç yaşında? Survivor talibi Nihat Altınkaya evli mi? Nihat Altınkaya’nın oynadığı diziler sorularının cevapları haberimizde…

Nihat Altınkaya kimdir?

Nihat Altınkaya, 28 Eylül 1979’da Karabük’te doğdu. Rizeli bir ailenin en küçüğü olan Altınkaya, ilk, orta ve orta öğrenimini Karabük’te aldı. İki kız kardeşi var. Annesi banka memuruydu ve babası demir çelik sektöründe çalışıyordu. Karabük Demir Çelik Lisesi ve Ankara Emlak Bankası Spor Kulübü’nde iki sene ustalaşmış voleybol oynadı. Sakatlık sebebiyle yedi kez ara verdikten sonrasında voleybolu bıraktı ve Ayvalık’ta bir gece kulübünde emniyet görevlisi olarak çalışmaya başladı.

Daha sonrasında İstanbul’a taşındığında mahalli gece kulüplerinde kitap okudu ve Fenerbahçe Boks Kulübü’ne katıldı. Model olmadan ilkin yolda saklandı ve oyunculuğa başladı. İstanbul’da yaşıyor. Evli ve iki kız evladı babasıdır. Nihat Altınkaya Yaprak Dökümü, Unutulmaz, Karadayı ve Söz gibi çoğu yapımda rol aldı.

Filmografisi
Sinema
Yıl    Yapım    Rol
2010    En Mutlu Olduğum Yer    Kemal (Başrol)
Turquaze    (Başrol)
2009    Aşk Üçgeni    (Başrol)
Televizyon
Yıl    Yapım    Rol
2023    Al Sancak    Boran
2022-2023    Kuruluş Osman    Olof
2021-2022    Teşkilat    Hulki Gürbüzoğlu
2019    Elimi Bırakma    Barış Yaman
2017-2019    Söz    Yarbay-Albay Erdem Kaçmaz
2016    Yüksek Sosyete    Avukat Levent Karatay
2015    Kara Ekmek    Aslan
Medcezir    Kaan Mavideniz
2014-2015    Kara Para Aşk    Serhat
2013-2014    Karadayı    Sinan Koca
2013    Tozlu Yollar    Fikret
2010-2011    Unutulmaz    Aras
2009-2010    Kahramanlar    İtfaiyeci Mete
2009    Yaprak Dökümü    Levent Tuncel
Dudaktan Kalbe    Aktör Umut Altuğ
2007    Kurtlar Vadisi Pusu    Memati’nin adamı
Menekşe ile Halil    Tetikçi Semih
2006    Binbir Gece    Fuat
Katıldığı yarışmalar
Yıl    Yapım    Notlar
2012    Survivor 2012    Kendisi – Yarışmacı
2024    Survivor 2024: All Star
Klipler
Klip
Yıl    Sanatçı    Klip
2006    Funda Arar    Özledim
2006    Nilgül    Konuşamıyorum
2007    Nilgül    Sen
2007    Yaşar    Sevda Sinemalarda
2007    Aylin Aslım    Ahh

Bir yanıt yazın

pendik escort
pendik escort
istanbul escort
antalya masaj salonu
bodrum escort
antalya escort