Snejanka tarifi! MasterChef Snejanka nasıl yapılır?

Yöresel lezzetleri sevenlerin kesinlikle denemesi ihtiyaç duyulan bir tanım Snejanka ağızda dağılan kıvamı ile hususi bir lezzet opsiyonu olarak öne çıkıyor. Peki, Snejanka iyi mi yapılır? Snejanka nedir? Snejanka iyi mi yapılır, Snejanka yapılırken nelere dikkat edilir? MasterChef’te Snejanka yapıldı, evde klasik Snejanka yapıldı! İşte en hoş Snejanka!

SNEJANKA TARİFİ!

İçindekiler:

1 kg olası olmasıyla beraber yağlı yoğurt

1 salatalık

8 tane ceviz içi

1 yiyecek kaşığı sarımsak tozu (taze ise 2 diş oldukça ince doğranmış)

Taze maydanoz ve dereotu

Süslemek için birkaç tane siyah zeytin

Tarifi

Tarifin en mühim bölümü yoğurdu iyice süzmektir. Bunu yapmak için bir bez ya da daha iyisi tıbbi gazlı bez alın ve yoğurdu içerisine dökün, sonrasında lavabo musluğunun üstüne asarak minimum 6 saat süresince akmasını sağlayın.

Salatalıkları oldukça ufak parçalar durumunda kesin. Tuzlayın ve süzülmesine izin verin. Tuz, salatalığın suyunun dışarı akmasına niçin olmalıdır.

Cevizleri, maydanozu ve dereotu oldukça ince doğrayın.

Sarımsağı, salatalık, ceviz, maydanoz ve dereotuyla beraber yoğurda ekleyin. Tatmak için tuz.

Üzerine siyah zeytin konularak, dondurma kaşığı şeklinde soğutulmuş olarak servis edilir.

MasterChef Gündem Magazin Yaşam Haberler

Bir yanıt yazın

pendik escort
istanbul escort
istanbul escort
antalya masaj salonu
bodrum escort
escort istanbul