UZİ kaç yaşında aslen nereli? Utku Cihan Yalçınkaya kimdir nerede doğdu?

UZİ kimdir? UZİ kaç yaşında? UZİ aslen nereli? UZİ’nin reel ismi nedir? Utku Cihan Yalçınkaya kimdir? Utku Cihan Yalçınkaya kaç yaşında? Utku Cihan Yalçınkaya aslen nereli? Utku Cihan Yalçınkaya kirasını mı ödemedi? sorularıın cevaplarını araştırdık…

Utku Cihan Yalçınkaya kimdir?

Utku Cihan Yalçınkaya, 30 Ağustos 1998’de İstanbul’da doğdu. Şarkılar sokak kültürünü kuvvetli bir halde yansıtıyor. Çoğu şarkısında yetişme tarzından ve Güngören’den bahseder. Rap müziği “Acil Durum” ve “Acil Durum” şarkısı 2021’de dinlemek için mükemmel bir şarkı. Ayrıca albüm “2021 Spotify Top 10” sıralamasında de 10. sırada yer aldı. “EL CHAVO” albümü 2022’de çıktı.

2022 Türkiye’de Spotify’da satışa sunulacak ve maksimum dinlenen sanatçı olmasının yanı sıra EL CHAVO ve Kan ile beraber maksimum dinlenen ilk iki albümün de sahibidir. Bol bolca Türk müziği kaydedebilir ve akşamları mükemmel zaman geçirebilirsiniz.

Hüseyin Kadri Samsunlu kaç yaşlarında aslen nereli? Hüseyin Kadri Samsunlu kimdir nerede doğdu?

Hüseyin Kadri Samsunlu kaç yaşlarında aslen nereli? Hüseyin Kadri Samsunlu kimdir nerede doğdu?

Utku Cihan Yalçınkaya kaç yaşında?

Utku Cihan Yalçınkaya 25 yaşındadır.

Diskografi
Albüm
Yıl    Yapım    Notlar    Tür
2019    Output Nr.1    Murda ile    Albüm
2019    Favela        EP
2021    Kan        Albüm
2022    EL CHAVO        Albüm
Tekliler ve Düetler
Yıl    Yapım    Notlar
2018    Hoş Geldin Mahalleme    Tepki & Vio & Murda & Motive ile
2018    Çekmeceden Yıldızlara    Misha & Tepki & RUBY & Aksan & Murda & Motive & Burry Soprano ile
2019    Output Nr.1 by: Murda & UZI    Misha & Aksan & Stap & Motive & Tepki ile albüm
2019    Zehirli Melodiler    Vio & Burry Soprano & Tepki & Motive & Atlas & Baskın ile
2019    Mis Gibi    Motive ile
2019    212    Tepki & Motive & Aksan & Emre Bakış ile
2019    Favela    Ayaz Kaplı & Motive ile EP
2019    Neyin Nesi    Stap ile (Stap – “Işporta Holding” albümünde)
2020    Ateş Ediyo    Tepki ile (Tepki – “212” EP’sinde)
2020    Düş Yakamdan    
2020    Sizin Gibi Olmak    Ati242 & Vio ile
2020    Paranoya    
2020    Düzgün Kal    Aksan ile (Aksan – “Illegal” albümümde)
2020    Düşerim Ağır Ağır    Murda ile (Murda – “Gezegen” EP’sinde)
2020    Makina    
2020    Dua    Güneş ile
2020    Turkish Nightmare    Eko Fresh & Hayki & Killa Hakan & Motive ile
2021    Mektup    Aksan & Güneş & Modd & Motive ile
2021    Kan    Mavi & Eko Fresh & Critical & Stap
2021    Milyoner    Critical ile
2021    AMCAS RMX    Batuflex & Critical & Lvbel C5 ile
2021    Yengen Kızar    Tuhan ile (Tuhan – “Motorola” EP’sinde)
2021    HARAM HELAL    Capo ile
2021    LE CANE    Muti & Critical & Heijan ile
2021    ACAYİP    Ali471 ile
2021    KHRBR    Ati242 & Batuflex & Lvbel C5 & Motive & Murda ile
2021    CINDY    
2021    PAPARAZZI    
2022    LE CANE (RMX)    Muti, Murda, Summer Cem, Critical ve Heijan ile
2022    Yengen Kızar (Nickobella Remix)    Tuhan ile
2022    ARASAN DA    
2022    RS    Bartofso & Murda ile
2022    PARA    Montiego ile
2022    SÜR    
2022    EL CHAVO    Aksan & Ayaz & Heijan & Hypzex & Mavi & LEVO ile albüm
2022    FLEX SO HARD    Summer Cem & Miksu / Macloud
2023    VAMPIR    
2023    İntikam    Heijan & Muti ile
2023    PİRANA    Critical ile (Critical – “CELONAPS” albümünde)
2023    GNG Freestyle 1    Murda ile (Murda – “Vidos” albümünde)

Bir yanıt yazın

pendik escort
istanbul escort
istanbul escort
antalya masaj salonu
bodrum escort
escort istanbul